hayal et

"hayalgücü, bilgiden daha önemlidir"
- Albert Einstein

üret

"en önemli öğrenme tecrübeleri, üretirken gerçekleşir"
- Seymour Papert

paylaş

"neden
paylaşmayasın ki"
- Mert Balın :)
 

ESK'da kulüp çalışmalarımız başladı

English School of Kyrenia'da 10 Ocak haftasından başlayarak, 6 hafta boyunca smartkids "future designers" içeriği ile kulüp çalışmalarımız başladı.
İlk olarak tanışma, ve aktivitelerimizin içeriğini konuştuk, ardından ilk görevimiz olan "meteor drop" ile sağlam yapıları ve önemini tartıştık. Lego adamımızı meteor yağmurundan koruduktan sonra, elektrikli lego parçaları ile tanıştık. Motorlar, kablolar, pil kutuları ve rcx ile bağlantı şekillerini öğrendikten sonra, bir lunapark çalışması ile aktivitemizi sonlandırdık.
Bugünkü çalışmalarımızın tamamı, ilerki haftaların temelini oluşturan görevlerden seçilmiştir. İlerki haftalarda çok daha eğlenceli çalışmalarımzla karşınızda olacağız.
*****************************************************
We have just started smartkids future designers club activity at English School of Kyrenia. Starting on 10th of January week, activities will last for 6 weeks.
After the welcome session, we talked about the upcoming activities, then moved to "meteor drop" challenge.
After our Lego man survived from the meteor rain, kids met the electric lego pieces such as motors, cables, battery boxes and rcx. We talked about the connection methods and finished by a motorized theme park challenge. All these mini-challenges were basics of upcoming activities. We will have more exciting challenges for upcoming weeks.

0 comments:

Yorum Gönder